Loading...

Een website laten maken

Een website laten ontwerpen en bouwen is geheel afgestemd op de stijl en identiteit van jouw bedrijf of product. Wij helpen en adviseren over strategie, tekst en beeldmateriaal, waardoor je website een prettige gebruikerservaring heeft en voldoet aan de normen om gevonden te worden. Na oplevering van de website blijven wij ook de nodige ondersteuning bieden.

Onder de motorkap

Voor de techniek gebruiken we het gebruiksvriendelijke WordPress CMS-systeem met de daarbij behorende plugins. Hoewel dit zich allemaal afspeelt in achtergrond is het belangrijk om te weten dat dit betrouwbare systemen zijn die regelmatig geüpdatet worden en op een later stadium kunnen worden uitgebreid met taal toevoegingen, betaalsystemen, webshops, agenda’s, enz.

De website is geschikt voor mobiel.

De website is geheel responsief, geschikt voor gebruik op mobiele apparaten, tablets en laptops. De software past de lay-out van de website aan op basis van de breedte van het beeldscherm, zodat de website altijd goed leesbaar is, ongeacht het apparaat.

Een blog

Elke website is voorzien van een “Blog” om zelf actuele informatie te verspreiden. Meestal met een informele tone-of-voice en waarop lezers kunnen reageren. Zo raken mensen betrokken en komen terug. Daarnaast creëert elke nieuwe pagina op de website een nieuwe kans om gevonden te worden door zoekmachines.

SEO-optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat jouw website gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines, optimiseren we de website voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat zoekwoorden en frases die relevant zijn voor jouw bedrijf, product of dienst op de juiste manier in de website zijn verwerkt. Hierdoor zal jouw website een hoger ranking krijgen bij zoekresultaten en zullen meer potentiële klanten jouw website makkelijker vinden.

Analyse en rapportage

We bieden uitgebreide analyse- en rapportagetools om het verkeer op jouw website te volgen en te begrijpen. Hierdoor kun je zien hoe mensen met jouw website omgaan, waar ze tijd besteden en hoe ze op acties reageren. Deze informatie kan helpen bij het verbeteren van de conversie- en verkoopcijfers op jouw website en het maken van data-gedreven beslissingen over toekomstige verbeteringen en aanpassingen.

Meer weten,

Een website gemaakt door Beeldmerk biedt voldoende mogelijkheden om je werk onder de aandacht te brengen. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het verplicht je tot niets en je kunt altijd wel een goed idee opdoen. Bel (0229 279899) of stuur ons een bericht en voordat je het weet, ben je klaar om te starten.