Logo ontwerp
Logo ontwerp

Een sterk merk begint met een krachtig logo

De kracht van een merk begint bij het logo. Het maakt het merk herkenbaar en onderscheidend van de concurrentie. Een goed ontworpen logo schept vertrouwen en creëert een onvergetelijke indruk.

We experimenteren met kleuren, lettertypes en beeldtaal

Zodra we een helder beeld hebben van je merk en ambities, starten we met de ontdekkingstocht van kleuren, lettertypen en visuele taal die je merk en de gewenste waarden versterken. We ontwikkelen enkele logo-ontwerpen en presenteren deze aan jou. Op basis van jouw feedback passen we het gekozen ontwerp aan.

Consistentie is key. Daarom stellen we een stijlgids op, inclusief richtlijnen voor het gebruik van het logo, kleuren, typografie en visuele elementen. Deze gids is ook online beschikbaar.

Aanlevering digitale bestanden

Een nieuw logo wordt aangeleverd in alle gangbare bestandsformaten. We verstrekken ook duidelijke kleuromschrijvingen, zoals HEX, RGB, CMYK of PMS codes. Dankzij deze bestandsformaten en kleuromschrijvingen kun je het logo effectief inzetten voor diverse toepassingen, zoals drukwerk, digitale media en andere communicatiematerialen.

Portfolio van eerdere Logo’s

In de loop van de jaren hebben we een breed scala aan logo’s ontworpen voor diverse klanten uit verschillende industrieën. Als je wilt, kun je enkele voorbeelden van ons eerdere werk bekijken op onze website. Deze voorbeelden geven je een beter idee van wat we voor jou kunnen betekenen en wat ons werk kenmerkt.

Contact

Een krachtig logo is de eerste stap naar een onderscheidend merk. Ben je klaar om die stap te zetten? Stuur ons je gegevens en laten we samen werken aan het creëren van een logo dat je merk perfect weerspiegelt. Vraag vrijblijvend informatie aan voor een gesprek of offerte.