Logo en huisstijl restyling

Je hebt een bedrijf met een bestaande huisstijl, maar iets voelt niet helemaal goed. Misschien vertegenwoordigt het niet langer de essentie van je merk, of heeft het een frisse uitstraling nodig. Bij een restyling zorgen wij voor een nieuwe eigentijdse uitstraling die past bij de ontwikkeling van je merk.

Het begint met begrijpen

Restyling is geen proces dat overhaast moet worden. Het begint met een goed gesprek waarin we je huidige merkidentiteit en je doelen analyseren. Deze inzichten helpen ons bij het ontwerpen van een stijl die perfect bij je merk past.

Experimenten & concept ontwikkeling

Met een goed begrip van je merk starten we het creatieve proces. We experimenteren met beeldtaal, kleuren en lettertypes om diverse nieuwe en actuele concepten te creëren. We presenteren deze concepten aan jou, zodat we het gekozen concept verder kunnen ontwikkelen en verbeteren op basis van je feedback.

Aanvullende visuele elementen

We kunnen ook extra visuele elementen ontwikkelen, zoals iconen, patronen en illustraties, om naadloos aan te sluiten bij het vernieuwde concept en de huisstijl. Deze elementen versterken de visuele identiteit van je merk en maken het herkenbaar in al je communicatiemiddelen, zowel online als offline.

Huisstijgids garandeerd consistentie

We stellen een huisstijlgids op met richtlijnen voor het gebruik van je logo, kleurenpalet, typografie en andere visuele elementen om de uniformiteit van je merk te waarborgen. Deze gids is online toegankelijk en zorgt ervoor dat je merk consistent wordt toegepast, ongeacht het medium of platform. Hierdoor heb je altijd gemakkelijk toegang tot de juiste informatie.

Contact

Of je nu net begint met een bedrijf, al een succesvol bedrijf hebt of een individuele professional bent, wij staan klaar om je te helpen je merk verder te ontwikkelen. Heb je interesse in onze werkwijze of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of offerte. We zijn enthousiast om je merk een nieuwe vorm te geven en naar een hoger niveau te tillen.